Underdog


image56


Jag råkade vinna i poker och bjöd i ren segeryra in alla förlorare på en spontan fest senare den veckan. En salig blandning av gamla och nya bekantskaper kom och fick se sig tvingade att dricka den usla värdinnans hemmagjorda bål och suga vinbären genom sugrören. En riktig partyhöjare. Jag spillde som vanligt rödvin på någon annans byxor och M fick gå med rumpan bar medan jag tog mig en tur på den galna indierns cykel i tvättstugan. Det skvallrar de oranga reflexdelar om som jag fortfarande hittar lite då och då samt utplanterade bildbevis på FB. Det är för övrigt ungefär sådär mitt vinnande pokerface ser ut.  



Ett fall och en lösning


http://www.youtube.com/watch?v=_0eINGyJHz8


Jag tänker inte låtsas. Såhär roligt har jag inte haft sen E skrek för sitt liv i simhallen när hon misstog en något snabbare simmare för en blodtörstig haj. Just nu gör det ingenting att jag fick klättra över höga staket och balansera på soptunnor för att bryta mig in i mitt eget hus. Halva nyckeln sitter kvar i dörren men jag bjuder på det. Det här räddade min dag.



Dansk-djefel i mitt hjärta


image55


Min partner in crime och världens bästa E fyller år och vi åker på turné och gör gatorna osäkra. Ja, hujedamig så mycket hyss det finns i våra arma kroppar. Jag säger då det. Med henne mår man aldrig tjyvens.



RSS 2.0